Thursday, July 22, 2010

Bizi body aku tak suka ah! :)

Entry aku ni,khas untuk orang yg suka gila busy body hal orang lain. Orang yang suka baca blog orang lain dan pass kan cerita tu kat orang lain. Kalau cerita yang elok2 tak pe, ni cerita yang buruk2. Orang kampung kata, mengumpat. Aku memang tak gemar langsung orang macam ni. Menyusahkan hidup aku dan orang lain.

Kalau asik sangat nak tau pasal aku, nak kawan dengan aku, tak payah nak mengumpat pasal aku. Buat cerita yang bukan-bukan and cerita yang bukan-bukan pasal aku kat orang lain/kaum kerabat lain.

Ape ni? Suka sangat nak menyusahkan hidup orang ke? Tak boleh tengok orang senang sikit? Aku malas nak cakap, tapi ye lah. Blog aku ni aku punya. So ape aku tulis,ape aku letak,gambar ke ape ke semua nya aku punya. Kalau ko nak tengok,baca and then nak mengumpat pasal aku dari ape yg ko dapat dari blog ni, korang boleh tolong jangan baca blog aku lagi. Aku tak nak private blog aku ni Tak akan pun. Cuma aku akan terus menulis or should i say menaip entry yang macam ni sampai korang-korang tu bosan nak baca blog aku. Call me violence ke, kurang ajar ke tak hormat ke ape semua tu aku boleh tolak tepi senang je. Kalau dah facebook pun aku kena block korang, takkan kat blog aku tak boleh loosen skit privacy aku? Takkan semua benda aku buat,kena fikir pasal korang? Siapa korang? Tak ada siapa2 pun lah setakat ni.

Get a life lah korang. Cukup2 bawak mulut pasal orang lain ke orang lain. Kalau korang tak suka tgk aku happy, aku bahagia, korang tu sebenarnya yg tak bahagia dalam hidup korang. Aku berani jamin tu. Sebab, kalau orang bahagia, dia tak perlu nak fikir pasal orang lain pun. Tak perlu nak mengumpat, gossip2 golongan makcik2 pun. Ape ni tak ingat tuhan ke? Mengumpat tak tentu arah. Gelabah sangat apehal? Tolong lah get  life. Korang don’t even know me.

GABJP and GAL!

Pissed off gila dengan orang macam ni. sungguh k.o.l.o.t!

And one more thing.

24583_388226513918_634608918_3864029_3787394_nAku dengan mamat dalam gambar ni, nama dia Ariff Irfan is in love with each other. Dan korang tak perlu nak menyampuk segala ape benda yang ktorang buat. Kalau nak sampuk, nak sebarkan benda yang korang tak puas hati ktorang buat, sampuk kat ktorang terus. Jangan nak cari orang lain nak sampuk. Paham?

Post a Comment