Saturday, July 3, 2010

Fish & Co.

Semalam after kerja aku dengan Irfan g OU. Nak beli hadiah untuk Asyraf sebab birthday dia smalam and nak beli hadiah untuk Uncle Ehsan jugak skali. Syg also bought me a gift! :) Cawan Hello Kitty yang LAAAWAAAAA gila! I love Hello Kitty.hehe. Thanks Syg.

So, lepas dah beli hadiah tu. Kitorang nak cari tempat nak makan la. Since dah bosan dengan Chilis, ktorang nak cari tempat makan yg lain. Seoul Garden, Irfan cakap. Then aku pun okay je la.

On the way ke Seoul Garden tu, aku nampak kedai Fish & Co ni. Then aku pun suggest la kat Irfan, makan kat situ nak tak? Dia okay je. hehe. :) So, ni kira first time jugak aku makan kat Fish & Co.

Aku order the great fish and chips ke ape tah nama dia and Irfan order sweet and sour fish and chips. :) Harga memang murah gila okay! And starters ktorang order fried calamari! Oh superb sedap! :D (Dah terbayang bayang dah aku ni. haha) And then, air plak masing2 air gelas besar blended. Aku tak ingat nama air yang aku order tu ape, tapi aku ingat Irfan punya. Haha. Dia order air Sea Monkey ape tah. LOL. Aku ingat pun sebab aku nak sangat bela binatang Sea Monkey tu. Pernah bela dulu tapi ada orang bagi mampus kan dia. So, skarang ni nak cari pun dah tak de dah. Aku beli kat Toys’R’Us dulu. Skarang dah tak de. Sigh.

IMG00173-20100702-2023

* My busyuk! *

IMG00174-20100702-2023

* My fish and chip *

IMG00169-20100702-2018

* Fried Calamari *

IMG00170-20100702-2019

* Syg and his Sea Monkey drink :p *

IMG00172-20100702-2021

* Syg’s Sweet and Sour Dory fish and chips *

 

Lepas tu, aku pun shopping la part aku. Aku tak de perasaan nak beli baju or anything pun now. Sebab malas nak shopping. Aku lagi rela beli benda makanan or simpan duit. Tunggu bila ada nafsu nak shopping baru la shopping. :) Tapi aku ada beli satu baru ZARA ni. 50% jadi rm49.90 je. So aku rembat la satu. :P

Well, have a nice weekend. Harini aku nak tgk movie kat laptop aku je. Esok aku nak pi mandi Sungai Chiling dengan officemate aku! Tak sabarnya! :) Dah lama tak mandi sungai.

2 comments