Thursday, July 15, 2010

I just need somebody to love.

I know ni tajuk lagu nyanyian Justin Bieber si budak kenot tu tapi tak kisah lah. Aku suka tajuk ni. Tak kisah lah orang nak kata ape. Orang mesti tertanya-tanya, eh bf ko g mana? Aku cakap la balik ni kan, bf aku tak g mana-mana pun. Ada je kat rumah/office/kereta/shoppingmall/whereever lah. Lepas tu korang mesti tertanya-tanya lagi kan dah tu apesal ko nak kena ada somebody to love plak? Then time tu la aku jawab… Aku suka je dengan tajuk ni. Tak de kaitan dengan yg hidup mau pun yang mati pun. Biarlah. Sebab aku rasa tajuk ni best. Aku suka bila sebut tajuk ni aku rasa bersemangat dan terus teringatkan at Irfan.

Tapi malam ni, i just need somebody to love sebab…aku ni tak cukup kaseh sayang ke? HAHA. Ntah la. Nak kata tak cukup, tak tau la kan. Cukup je kot. Tapi ntah lah. Mungkin aku punya sayang ni terlalu banyak kot nak diberikan kat orang. HAHA. :P Tak habis habis. Mungkin aku punya somebody tu bukan orang pun. Maybe kat kucing. Or maybe kat benda2. Who knows? :P Only i know.

Sigh. I need to go to bed now. At least i hope so i can.

Post a Comment