Monday, July 19, 2010

Kawin.Kawin.

Beberapa bulan yg lepas, time musim cuti sekolah ramai je yg amik kesempatan untuk buat kenduri kawin. Aku ada la jugak dalam 3,4 rumah aku pegi. Ada dalam satu hari sampai 2,3 rumah pun ada! Dahsyat kan? :) Yg aku ingat aku pegi kenduri Fatihah, kenduri Fezal, kenduri Zila cousin Irfan, dan yg lain2 tu kawan2 Irfan la. And then kenduri kawan2 sekolah aku macam Shahril. So memang banyak kenduri aku pegi tahun ni je.

And dari situ la aku macam berangan, bila time kenduri aku nanti macam mana. Warna dia ape. Theme semua. And sudah semestinya grand ok! Tapi masih sederhana je la. Tema warna ada la beberapa dalam kepala otak ni. Then hantaran nak berapa ape semua tu nanti lah dalam 3,4 tahun lagi baru bincang. Skarang nak fikir nak berapa hantaran memang aku tak tau la kan. :) Kalau boleh dapat satu kereta pun dah cukup dah. Tapi tak muat atas dulang plak kang? Letak kunci kereta je la atas dulang tu. HAHA :P

Syok bila tengok orang buat persiapan perkahwinan. Macam rasa sungguh happy je. InsyaAllah time aku dalam 3,4 tahun lagi mcm tu jugak la. Aku nak buat se best yg mungkin! Haha. Aku dah melalut berangan. Bukan ape, aku tgk gambar2 kawan2aku kawin, semua lawa2. Takut time aku kang tak lawa plak lol. tak pe la kan, janji kawin. :)

So lepas ni,bulan 10-12 la plak kenduri kawin banyak. Bulan 12 ni je ada 2 orang office mate aku kawin. Syok syok!

Post a Comment