Sunday, July 25, 2010

Semalam hari yang best!

Semalam hari yang sungguh best! Aku beli cawan starbucks yg berharga rm50.haha. Lepas tu aku beli air Starbucks harga rm11 mcm tu but since guna cawan Starbucks yg aku beli tu,so dia tolak rm2. :D Syok gila ada cawan tu. Macam hari-hari aku minum air Starbucks. Eventho air masak je pun. hahahahahaha! So lepas ni aku nak belikan untuk Irfan plak. So bleh la geng nanti! YAY! :)

Sebenarnya ktorang keluar pun nak g amik baju aku kat Subang. Aku ada order satu baju kat Fab’louz Boutique (Fablouz Boutique) Then lepas tu dah tak tau nak kemana aku ajak Irfan ke Sunway Pyramid. Kat situ la aku songlap satu cawan Starbucks yg sungguh mahal. Tapi tak menyesal aku beli cawan tu. :)

Then, ktorang tak tau nak buat ape kat Sunway P, ktorang terus ke Jusco Bukit Tinggi. First time ni g situ. HAHA. Siap tgk google map lagi jalan nak g. :P Akhirnya sampai jugak. Besar gak la Jusco dia ni. Tapi banyak level yg tak bukak lagi. So rasa macam suram gila Jusco ni. Lagi syok g OU. Happening YO! :)

So,itu je la seba sedikit pasal hari aku semalam.hehe.

34906_415053149068_671354068_4686592_2833852_n

* Ni la cawan yg aku beli smalam *

Post a Comment