Saturday, July 3, 2010

Shayang Shayang Shayang..

I am dead board today. Malam ni nak tengok Argentina lawan lah. Tengok curi2 je la since TV my dad yg pegang the remote if malam2. Hehe. Oh yeah, I tak tengok TV together with my dad.  Weird? Thought so. But it’s normal in my family. So, bila my dad tgk TV, I’ll be playing my laptop, tgk facebook le and all. But my eyes ada jugak la tengok2 kat TV tu. Haha. :P

Well, talking bout my dad. He’s BBM-ing me now. Dahsyat kan? Tak mau SMS dah. BBM je skarang. Hoho. So IT nowadays. I couldn’t imagine bila aku dapat anak nanti. Haha. Tah tah dalam rumah pun main paging2 je. Or BBM-ing jugak. HAHA! So canggih man!

If lah aku dapat anak nanti, nama dia aku dah tau dah nak letak nama ape. :P And aku nak beranak kat KL. LOL. Demand lebih kan? Haha. Angan-angan je lah kan. Orang pmpuan, memang suka berangan pun. Haha. :P

Tak sabar nak tunggu the Argents lawan! Pritttttttt~~~~ :P

And..

 

I love my sayang Irfan! <3

2 comments

  1. hehe, syg suka n sayaaaannnggggggg kamu jugak bb.. ni nak pi mandi sungai ni hehe..

    ReplyDelete
  2. Itu lah. Tak sabar nak mandi sungai. Tapi sebenarnya tak sabar nak jalan2 je. :)

    ReplyDelete