Wednesday, August 4, 2010

Boredboredbored.

Harini aku bosan gila babi.haha.Sebabnya aku dah kurang kerja.Aku tak suka kerja aku kurang ni.lolx.So aku decide untuk memprintkan notes german language then aku buat latihan2 dia.Baru Lesson 1 book 1.haha.kalau nak tau result dia mcm ne,bagi aku boleh laa.haha.boleh tahan jugak la aku jawab.Walaupun first time aku buat latihan ni.kah2. :P

Oh.Lagi dua hari nak birthday dan lagi 4 hari nak konvo! Memang best dan tak sabar. Bulan ni banyak cuti plak.Tapi lantak lah.Cuti pun tak pe la sebab cuti yg memang diperlukan pun.Sebab convo. :) Tak sabar nak jumpa kawan2,nak tangkap gambar banyak2.Memori tu!Lepas ni maybe takkan masuk dah uniten.Sobsob. :’( Sedih gila.Banyak kenangan time kat uniten.Pahit manis semua ada.Memang syok habis lah duduk uniten.Aku suka gila sebab bebas sikit lah.Ada bilik sendiri and all.Hehe.Masak semua sendiri.hehe.Syok gila.

Oh.Laptop XPS ku,ku sayang padamu. :)

1 comment :

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017