Thursday, August 19, 2010

Cerita di pagi hari.

Korang dapat nak bezakan tak kalau kutuk dengan benda kenyataan? Kutuk ni kita komplot ramai2 and then kutuk sorang tu. Kalau benda kenyataan plak, kita bagitau benda yang kenyataan dan orang yg terasa tu akan ingat kita kutuk dia. Sebab dia tak boleh nak terima kenyataan tu. :)

Satu, aku sangat kesian gila kat orang yang selalu ingat kita kutuk dia tapi tak cuba nak memperbaiki diri sendiri. Dia tau benda tu betul and then nak marah bila orang cuba membuka pekung di dada dia. :)

Contohnya, ada sorang ni dia ni kaki bodek, lepas tu kalau dia buat kerja mesti separuh jalan and then datang office makan gaji buta. Lepas tu ada plak sorang ni lagi dia tak puas hati dan terus update status kat twitter dia pasal orang yang makan gaji buta tadi. And then, orang yang makan gaji buta tu marah dan terasa. HAHA. Lawak tak? Terasa macam-macam dan dia pun update status kat twitter dia, kutuk orang yang kononnya kutuk dia tadi.

Korang nampak tak kat sini macam mana flow dia? Orang yang kena kutuk tu siapa dan orang yang tak nak terima kenyataan tu siapa? :)

Aku tak kesah kalau orang nak kata aku macam-macam, sebabnya aku dah biasa. Aku paling habis pun aku telan je semua. Lepas tu buat bodoh je lah kalau benda tu aku tak boleh nak amik iktibar. Lagipun, korang memang tak selalu nak cakap dengan aku pun so ape aku kisah kalau korang nak gadoh dengan aku ke, nak kata aku macam-macam ke infact nak benci aku pun aku tak kisah. :) Sebab nya aku memang macam ni. Aku hanya akan terasa if BF aku je yang buat hal. Kalau orang lain, boleh byebye dengan senang hati je. So, lagi baik korang tingkatkan productiviti dari korang kutuk aku. Bukan korang dapat ape2 pun. :)

2 comments