Thursday, September 30, 2010

Suka tapi tidak.

So nak dijadikan cerita, aku dah malas nak fikir pasal orang yang tak suka kat aku. Ye la buat ape susah2 fikirkam derang, sedangkan aku ada raaamai lagi yang sayangkan aku. ( kalau ada ramai la. Aku pun tak pasti brapa ramai yg sayangkan aku sbenarnya ).

Tapi, aku dalam masa terdekat ni agak malas nak berblog. Tak tau lah sebab ape. Maybe sebab aku tak de idea nak tulis ape. Or maybe aku banyak sangat idea sampai taktau mana satu nak tulis. Hahaha. Just aku nak bgtaulah, aku mmg suka tulis blog. :) takkan pernah terfikir untuk aku tak menaip blog. So, kalau ada orang yang tak suka ape yg aku tulis or rasa kurang selesa dgn ape yg aku tuliskan kat sini, bgtau aku terus. Sebab aku kalau dah dapat masa nak menulis blog, aku memang akan tulis je la tak kira ape :)

Hehe. Ape2 pun. Gaji aku baaaaru masuk. And then aku dah mula beli macam2 dah. Tapi aki beli guna duig gaji yg lepas so tak effect la gaji aku bulan ni ;) lagipun masih floating lagi gaji aku bln lepas. Nak guna pun tak bleh. Haha.

Uff. Tak sabar nak g gym next month. :) and then yak sabar nak jelajah malaysia lagi. Hoho :) nak buat event kat sana sini. Yippie!! Oh ye, aku tak kisah lah kalai kau sakitkan hati aku. Sebab ada baaanyak cara lagi untuk aku lupakan kau. Sekian. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Post a Comment