Saturday, October 23, 2010

Apps for iPhone/iPod Touch

Okay, dulu aku tak de lah segila ni beli apps utk iPod aku. Tapi since ada iPhone, aku macam orang gila beli apps. Sampai kena cubit dengan Irfan sebab asik beli apps je. Apps yg rm15 ($3.99) pun aku sanggup beli. Gila tak gila? Orang tanya kenapa tak jail break? Hurm, maybe aku malas or tak tau or just aku nak software utk apple ni semua original kot. Sebab aku tak reti nak menggodeng apple product kalau incase rosak. Uff!

ScreenShot002

* apps *

Tu adalah antara apps yg aku dah beli. Ada yang aku dah beli since iPod lagi. So bila next time dia dah ada record yg aku dah beli apps tu, and then bila aku nak beli lagi dia free! :) Dalam gambar kat atas tu termasuk lah apps games, photography,utilities dengan personal. Sebenarnya kalau korang boleh nampak scroll bar tu, tak habis lagi tu kan? haha. Sampai bawah tu bayangkan la brapa banyak apps aku beli. Memang la aku kena cubit kan?~ :D

Post a Comment