Wednesday, October 27, 2010

The Sims.

Sejak aku nampak apps The Sims 3 kat itunes dijual $0.99, aku trus beli! haha. Sebab dulu, apps ni mahal gila gila kot!! So now they are doing 80% sale, reduce price for all The sims apps, sebab ada celebration something. Aku pun dah lupa celebration ape. :D

Bila dah install, dah main game tu selama 1jam, aku mula suka dgn game ni. Merepek pun ada jugak tapi aku suka cari gadoh dgn the sims lain. HAHA. :P Tapi syok lah game ni. Best!

So, petang ni aku nak g beli cd game ni. Nak install dalam laptop. :D

Post a Comment