Thursday, December 2, 2010

Bagus sangat ke?

Okay, dah dua hari aku nampak kereta yg sama kena escort time semua org tgh lalu dalam jam kat Jalan Tun Razak. And then slumber je aku tgk polis tu halau2 kereta surug ketepi, nak bagi si dungu ni lalu. Pada waktu yg sama jugak smalam, insiden ni berlaku. So, bagi pendapat aku la kan, mamat tu akan lalu situ hari2 pada masa yang sama.

Yang aku benci sangat2 la kan, kenapa la benda2 mcm ni terjadi hanya pada time jam? Time org lain pun tgh sesak2 nak balik rumah. Dia lagi bikin jam nak suruh org bagi laluan kat dia. Kalaulah dia tu seorang menteri, aku tak respect langsung sebab tak berjiwa rakyat langsung!! I mean, kalah betul2 emergency tak pe la kan. Ni kerek gila hari2 nak ada escort. Naik keta 7 series je and yg escort blakang tu waja and motor polis sorang. Ape bikin la menyusahkan org je la. Kalau dah tau jalan tu mmg akan jam, keluar awal lah kalau urgent ke emergency ke. Jgn nak susahkan org time jam. Semua org pun rush, semua org pun ada emergency sendiri. So jangan nak fiir kepala otak dia sorang je.

Dah tu la kan, aku pelik lah dgn org yg mcm ni. Kalau lah menteri yg buat perangai mcm tu, aku rasa menteri thu tak berjiwa rakyat langsung! Kalau berjiwa rakyat, ape orang offer dia akan tolak dengan baik dan bersedia menjadi seperti rakyat. Dulu, masa PM kita naik bas kononnya nak improvekan perkhidmatan bas kat KL ni. So skang ni, aku nak derang tak payah nak pakai escort, bila time jam lalu je jalan tu macam rakyat biasa lalu. Supaya derang bleh nampak and tau ape masalah dengan sistem jalan kat KL ni. Baru derang tau betapa teruknya jalan kat KL ni. Semuanya tak terancang dan berserabut!!!!!

So, pandai2 la menggunakan escort yg diberi. Jgn terlalu bongkak sangat dengan ape yg diberi. Orang kata, lagi elok bersyukur saja. :) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Post a Comment