Monday, December 13, 2010

GC.

Okay, last saturday memang buat kerja gila skit la. At first nak tgk movie Narnia, lepas tu menuju lah ke One Utama. Then, kena la beratur panjang sebab tak beli ticket in advance. Nak tengok jugak ni. So beratur je la..haha. Bila dah sampai turn nak beli ticket tu je, tgk2 Narnia seat full. Yang tinggal seat depan2 je and tak nak tgk 3D punya pasal, ktorang terus bantai Gold Class. Kahkahkah. Smile with tongue out

At first orang yg jual ticket tu mcm tak percaya la. Ktorang nak Gold Class. Dia siap kata Gold Class ni RM50 ticket dia.lol. Macam la tak de duit (padahal mmg tak de pun duit. Ada pun cukup2 je). Nak tak nak, mmg tengok je la Gold Class. First time ni nak tengok Gold Class. Excited gila pun ada. Open-mouthed smile 

Nak dijadikan cerita, ktorang ni jakun la..Gold Class ni kerusi dia best, siap ada selimut lagi. Aku tak tau la dia tukar ke tak selimut tu every time. Kahkahkah. So aku tak berani nak dekatkan muka aku or mulut aku ke selimut tu. haha. Geli kot. Then kalau kat Gold Class, dapat beli makanan yang best2. Murah la jugak. But then kalau nak beli dari luar masuk dalam Gold Class pun boleh. Tak de masalah. Sebab aku dengar, harga yg kat kedai GSC luar lagi murah dari yang dalam Gold Class tu. Hehe. Open-mouthed smile

So lepas ni boleh lah ke Gold Class lagi. Smile Best! 

 

IMG_0823

003

*Wah Landing baek punya la!*

2 comments

  1. eh go MBO at tesco kepong village la there sure got seats wan, very spacious sumore!

    ReplyDelete
  2. aiyoh..that day i jalan2 KL otw balik rumah kat LDP baru nak tgk wayang. so we all went to OU la.

    Later want to try MBO also..but all movies yg ada i dah tgk.kena tggu next change.haha

    ReplyDelete