Tuesday, January 4, 2011

=)

Selamat malam untuk semua yang membaca blog aku yang tak seberapa ni. Terima kasih kerana sudi menjenguk dan terima kasih buat semua followers! :)

Just nak bagitau harini memang best gila! Sunway Lagoon (SL), tempat yang aku selalu pergi kat shopping mall dia, Sunway Pyramid, dah pun aku jejaki harini. Satu Thinkplus Consulting pergi. Erm..tak de la semua. Ada yang tak pegi jugak. :( Tapi memang best gila. Dah la masa OTW ke SL tu hujan lebat selebat-lebatnya! Sampai je SL memang clear habis! Alhamdulillah…

Kalau nak tau ape yang terjadi kat sana, nak tengok gambar-gambar dan video, esok kalau aku ada masa aku ceritakan kat sini. :)

Stakat ni, Selamat Malam~

P1030096

* Kesian kat busuk Irfan ku malam ni dia demam sikit. Jaga diri elok2 ye Irfan *

Post a Comment