Monday, January 3, 2011

Fat Free or Low Fat?

Skarang, tiap2 hari aku makan benda yang Low Fat. Kalau ‘Fat Free’ aku tak percaya sangat. Sebab walaupun Fat Free, aku tengok kat Nutrition dia tu fat 0.1g. Still ada la tu, walaupun 0.1g je. ;p Tak baik tipu tau kata Fat Free, padahal ada je fat dia. T.T

Ape lagi makanan yang so called sihat yang aku makan? Fitness Cereals. Aku makan tu sejak 2minggu lalu. Memang sedap jugak. Boley tahan la. :) And then, now aku control pemakanan aku baik-baik dan kaw kaw punya. Tak de makan malam yang lebih dari pukul 9pm skang.

Good girl kan? Irfan pun dah nampak susut sikit. :) Good boy teman aku makan makanan yang tak sedap. ;p

005

5 comments

  1. lama gila tak komen kat blog you. eh, you tengah diet ea. hihi

    fitness cereal best ek? nak try gak lah. i pun tengah diet T.T

    ReplyDelete
  2. Syg: hehe.best ke? kesian kamu kena makan makanan tak sedap kan? ;p

    eesyaheera: hehe..welcome backk! :) i dgr u femes sebab masuk dlm blog gf Fahmi.hihihi. =D

    jom kita diet sama2.hehe.mmg sedap yg fitness tu.I amik yg rasa honey almond.u try la.mmg sedap! :)

    ReplyDelete
  3. mana ada femes. die letak link i je pun. haha

    mari diet. and guess what? i beli dah fitness cereaks tapi yang ade fruit. i tak jumpa pun honey almond.

    ReplyDelete
  4. eesyaheera:

    yeah? come and diet! eat healthily. Ye ke? sedap tak fruit tu? I beli almond tu sebab ada honey..hehe..and rasa manis.. :)

    ReplyDelete