Sunday, January 9, 2011

Handbag baruuu~

YAY! Semalam impian aku nak pi shopping dah tercapai. Thanks to my Mr. Irfan, after kerja je terus ke Subang Jaya yang kat blakang Taylors tu. Kat area-area Canai SS15. :) Kat situ ada satu kedai nama BUTTONS. Kalau nak tau, aku selalu jugak online shopping dulu and selalu cari kedai online blog nak tengok barang-barang derang. Dan aku agak choosy skit lah, nampak blog yg berkualiti baru aku percaya and boleh beli. :) So, BUTTONS ni is one of the blogs yg aku jumpa. Kalau nak link dia, kat seblah kanan blog ni ada satu section .:FASHION:. and ada satu tu nama dia Buttonmybuttons. Try la tengok. Baju dia cantik tapi agak pricey.

006

018

So, back to the story pasal semalam, lepas kerja je terus shoot ke SS15. Yes. Aku dengan Irfan kerja semalam 8 hours okeh. ;) Seronok jugak kerja kat office hari sabtu. Rilex je tak macam hari weekdays. Best! Nak buat lagi la lepas ni. HEHE. Out of topic lagi. Haissss. ;p So okay lah, sampai je kat butik tu, niat aku nak tengok baju, tapi aku ternampak handbeg dulu. HAHA. Handbeg dia memang cantik! Dari dalam blog lagi aku dah usha skit2 dah. So amik satu handbeg yang memang aku suka gila laa! Lepas tu, aku tengok baju plak. Lepas dah ronda satu kedai tu, beli la satu jacket lagi. :) Best best. So, time nak bayar tu, aku dah siap keluarkan dompet nak bayar, skali Irfan busuk aku kata dia nak bayarkan~ AWWW! Saaayang dia lebih la! Hehe. Tapi aku tak nak la yg mahal2 tu dia bayar, segan tau! :) Kalau harga rm30 ke bleh la lagi. Ni sampai ratus you~ Ape-ape pun, thanks syg sebab bayarkan utk bb. :D Kalau tau bb amik satu je barang. Hehe.

Lepas dah shopping (itu bleh dikira shopping la kan? Sebab aku tak berapa minat nak g shopping mall time weekend. SESAKK!), ktorang g area Shah Alam. Cari kedai makan kat Sek 7 blakang uitm tu. :) Jumpa satu kedai ni nama dia G-Hut. Deco dia ala2 cheguvera / bob marley skit. Aku rasa kedai tu baru bukak. Then Shisha dia plak nama pelik-pelik gila. HAHA. So kalau korang nak order shisha tu, pepandai la tanya Anaz (tuan punya shisha tu) ape perasa yang best. Nanti dia pandai-pandai la recommend kan. :)

014

So, basically itu la yang aku buat semalam dengan Irfan. Tak de ape yang extraordinary pun kan? But it’s an extraordinary day utk aku sebab Irfan belikan aku handbeg dan baju. ;p

Post a Comment