Sunday, January 30, 2011

On hold.

Dah lama aku tak update blog. Sebenarnya tak de mood nak update ape2 kat blog ni sebab kucing kesayangan aku mati hari RABU lepas. Mati tanpa sebab. Sedih memang tak terkata sebab hanya kucing aku tu la tempat aku mengadu nasib, tempat aku buli dan tempat aku release tension. Release tension bukan aku pukul kucing aku tu, release tension sebab dia kucing and bila aku nampak je dia, segala tension aku semua hilang serta merta.

So, aku tak nak cakap banyak sangat kat blog ni. Kiranya aku still dalam mood berkabung dan aku balas dendam dengan g shopping yang tak ingat dunia punya shopping. Yeah, aku still sedih sampai skarang. Terasa sangat kehilangan dia sampai aku nak cari kucing baru yang sama macam dia. Ada aku g melawat PAWS smalam tapi aku tak beli lagi kucing. Aku just nak tengok dan aku bagi donation Whiskers satu pek besar gila yang 8kg tu. It’s the least that I could do right now. At least terlepas rindu aku nak pegang kucing. Tak pernah dalam seumur hidup aku, tak de kucing kat sisi aku. Even kat Uniten pun aku bela kucing. Kat PLKN je la tak de kucing sebab mmg tak de kucing kat camp. Tapi camp aku ada burung kasawari. haha. ;p

Well, itu je lah yang aku nak ceritakan dulu buat masa skarang ni. Nanti bila mood aku dah okay, aku akan update lagi blog ni. =)

018

020

* KOKO : In Memory *

2 comments

  1. nanti lepas balik labuan kita pi carik koko baru yer..

    ReplyDelete
  2. orait syg. :)
    nak kena cari sangkar dia semua lagi..

    ReplyDelete