Saturday, January 15, 2011

Rumah 3 tingkat! WOW!

Okay just a quickkkk update :

 

Hamster aku dah ada rumah 3 tingkat! YAY! Dari 1 1/2 tingkat ke 3 tingkat terus! HAHA. Memang happy sokmo la derang! :)

Kaler rumah tu? PINK! haha.sebab dah tak de color lain dah. Tak pe lah, janji besar dan derang boleh lagi aktif. :)Skarang, ada 2 wheel. So tak de berebut lagi. :) Then ada tunnel, boleh jalan sana sini tak de la bosan lagi. And ada 2 toilet so buat ape yang patut tak payah berebut lagi. :D

Awang ni macam tak stabil je. Skit2 jatuh. Isk isk isk..nape wang oi nape?? :D Tido la tak payah dok main wheel tu sangat..Nanti kang pening kepala. ;p

018

* Bungalow awang & fatimah *

1 comment