Monday, February 21, 2011

Demam agi dan agi~

Harini saya demam lagi. Selepas hanya beberapa minggu je okay, sakit datang balik. Skejap je macam tu. Ubat Dr pun ada lagi. So makan je la yg tu.

180473_10150098441274069_671354068_6389623_7544984_n

* Dahi tampal kool fever *

Kool Fever pun dah siap beli. First time nak pakai ni. Agak teruja la jugak. Tak tau macam mana dia fungsi. Hehe. ;p Well, my mum kata sakit balik ni sebab hamster tu punya bulu @ hama. Tak tau la aku kan. Tapi aku sayangkan hamster aku tu. So tak bleh nak buat ape la. Terpaksa je melayan kerenah derang. ;p

Okay lah. saya mau krohhhh~ tido! ;p Semoga esok hari yang ceria untuk saya. Amin~

180452_10150098387234069_671354068_6388921_4907047_n

* Kool Fever! *

Post a Comment