Tuesday, February 15, 2011

Shop till you DROP!

Yes. That title suits me today. I did shop till I drop today. Tak ingat dunia punya. Shopping rantai kat DIVA, baju kat F21 and baju lagi kat Buttonmubuttons. Seriously best bila dapat lepas geram selama beberapa minggu or nearly one month tak shopping mcm ni. Well, all hail to my love Irfan sebab sanggup layan kan je aku nak beli itu ni. :D

Oh yeah, ada jugak yang Irfan beli kan untuk aku. Dia belikan aku headphone yang ada mic tu. Hehe. Bleh la main skype lepas ni. :D Best nya shopping harini. Tak sangka aku beli gila banyak barang. sampai hamster aku pun dapat rumah baru lagi! :D So, nak dikatakan aku bazir, erm rasanya semua benda aku beli aku pakai, so tak de lah membazir. Kalau boleh tadi nak tengok kasut lagi tapi aku cakap kat diri sendiri NO! haha. ;p

Memang best shopping tadi. Seriously best gila. Erm, ape cite best kat wayang eh? :D

Post a Comment