Sunday, February 13, 2011

Shopping.

Aku rasa macam dah lama aku tak shopping baju. I mean, shopping apparels lah, baju kasut semua. Selama ni aku beli accessories je banyak. Dengan benda utk hamster aku. Ni aku bercadang nak beli cage baru utk hamster aku lagi. Then nak beli kasut jugak. Dengan maxi skirt. Aduh. Banyak nye duit nak beli.

Aku nak simpan duit. Memang ada niat. Sebab nak buat duit tunang or kawin nanti. :) Tapi tengok lah skang ni pun banyak duit aku habis. Bukan beli baju ke ape ke. Beli benda lain. And ada yang kena bayar utk benda2 lain jgk. So, rasa macam dah besar dan matang. KAHKAHKAH. :P

Well, nak beli baju la bila gaji masuk nanti. :)

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017