Monday, March 28, 2011

Cerita BENAR!

Aku nak cerita satu story yang benar dan tulen dan tak ada palsu langsung kat dalam entry ni. Aku dah serik. Serik nak berkawan dengan orang yang suka sangat nak perasan. Korang tau siapa korang lah ye. Tak perlu nak aku tulis nama. Kan korang amat pandai dalam meneka ni. Selalunya benda yang korang teka tu salah tapi kali ni memang betul aku tulis pasal korang. YA! korang la! :D
Aku nak sebut lah sikit kat sini ye. Aku ni bukan ada korang je kawan aku kat dalam FB tu. So boleh tak jangan perasan sangat kalau aku update status tu aku update untuk korang. Fau, ko jangan terlalu cepat terasa yang aku taksub sangat dengan korang sampai aku nak kena tulis status FB aku lah,twitter aku lah pasal korang. Macam aku ni orang tak de kerja pulak kan? Korang ni gila famous ke? HAHA. :D Aku seriously tak ingat langsung kat korang, aku tak jumpa korang, aku tak contact korang. Aku tulis kat wall Fau dengan Mas je haritu. And tak de niat pulak aku tulis kat wall tu nak sakitkan hati korang ke ape.
Oh ya, pasal status aku kat FB tu,yang pasal kena bukak account twitter tu. Aku tujukan kat makcik yang bernama Azlin aka EX Ariff. Sebab aku rimas dia asik update status TIAP SAAT/MINIT. Yang korang ni tak paham setiap saat/minit tu macam mana ke? Aku pun tak paham. Ni aku tunjuk contoh dia kat bawah. Account FB orang yg berkenaan. :D
ScreenShot022
Ni baru sikit je ni, ada lagi kat bawah2 page dia aku malas nak printscreen lah kan. Memang aku tak tuju kat korang. Aku pun tak tau korang ni selalu sangat ke update status? LOLX. Maksud aku setiap saat tu memang setiap saat. Kalau tak faham,tak reti jugak tengok lah kat mana orang ni update status dia. :) See? Tapi korang nak terasa tak pe lah, ape aku boleh buat kan? hehe.
Korang yang start perli2 and kutuk2 aku tanpa sebab dulu, lepas tu baru aku tulis macam2 kat twitter aku pasal korang. Sebelum tu mmg tak ada langsung aku tiba2 nak tulis pasal korang dalam twitter aku ke, FB aku ke. Tak de kerja aku! haha.
See for yourself. Nak percaya ke tak, itu hak korang. Aku dah penat nak melayan korang ni. Tak habis2 nak tengok kesalahan aku,nak gadoh dengan aku macam aku kacau periuk nasik korang.
Dah, this is my blog. now get the hell out of here! Bye~

Post a Comment