Friday, March 4, 2011

Saya nak jadi cantik~

Okay~ saya tak rasa diri saya ni cantik. Saya selalu kena ejek masa dulu2 kat skolah. Kawan2 skolah rendah saya selalu ejek2 saya sebab saya ni tak cantik. lolx. So bila dah besar panjang macam ni, org kata self esteem tu jadi kurang. Even though bf saya puji saya cantik pun kadang2 saya tak percaya. kahkah. sebab otak ni dah kena racun dengan kata-kata zaman skolah dulu kot. or maybe saya rasa bf saya kata saya cantik sebab dia bf saya je.

Tapi, yang paling tak bleh blah adalah mak saya pun puji saya cantik. Dalam hati tu cakap la, “ ye la mak aku cakap aku cantik sebab dia mak aku. takkan dia nak kata anak dia buruk plak. walaupun pada hakikatnya mmg buruk pun~”

So macam mana nak jadi cantik? Sebab saya mmg tak cantik pun~ *sobsob*

3 comments

  1. anfaal, kamu adalah chantek oke ^^,

    ReplyDelete
  2. Afzan: Syukur. Tapi masih rasa kite tak cantik..mungkin cantik luaran dalaman macam tak cukup cantik lagi. :D Insyaallah satu hari nanti cantik lah saye.hehe

    Afzan ape khabar? Lama nye tak jmpeeeee

    ReplyDelete
  3. stiap kejadian Allah itu chantek..ngee

    *tp seyes kamu dh chantek skrg*

    kita sihat2 je...
    tula pasal...
    lame kan tak jumpe...
    rindu nk jumpe anfaal...

    ReplyDelete