Wednesday, April 20, 2011

JOMS!~

Okay, I am planning to go to Langkawi (again!?!) with my fellow friends. Duit hotel tong-tong tapi duit flight semua bayar sendiri. And if nak naik kereta&ferry pun tak kisah. Janji sampai kat Pulau Langkawi tu dengan selamat. Aku bercadang nak pergi before Ramadhan as lepas Ramadhan and Raya, confirm duit semua kering kontang. HAHA. Ye lah, tahun ni kena bagi duit raya kat sedara kecik2, so memang confirm lah habis kan?

So,tempat tido aku dah tolong carikan (and harap2 ada kosong lah time kita nak pergi tu nanty) dah kat The Cabin, Pantai Cenang. Satu hari rm150++ sampai 31 Dec 2011 ni. Condition bilik superb and cozy. So kalau 3 orang tido in one room,sorang bayar rm50 utk satu malam. Tapi, takkan lah nak duduk satu malam kan? Paling koman pun 2 malam. So, sorang RM100. :) And then,sewa kereta/van boleh tong-tong jugak lah. Alah, nak enjoy kat Langkawi memang kena ada van. Taxi dia mahal!

So sape2 nak ikut,jom lah kita buat planning2. :)

1 comment