Sunday, April 10, 2011

Rimas atau bosan?

Saya nak tanya pendapat pembaca lelaki blog saya ni lah. Korang nak comment kat bawah ni nanti sila kan la ye. Sebab saya ni kurang ilmu sikit lah. Dalam erti kata bahasa kasar, saya ni bodoh sikit dalam bab-bab cintan cintun ni. =D hehe.

So nak tanya lah pendapat korang, yg perempuan pun boleh je nak comment. Bf saye yg tercinta pun boley nak comment ye, syg. :D Saya nak tanya beberapa soalan~

  • Orang laki ni rimas tak kalau time jumpa gf dia je,mesti gf dia nak pergi kedai makeup. Kalau cakap je mesti pasal kecantikan lah, makeup lah ape lah.
  • Orang laki suka ke kalau gf dia ni jenis yang suka melawa? Walaupun lagi melawa lagi tak lawa gf dia tu. :P
  • Orang laki ni rimas tak kalau gf dia cuba nak ubah cara pemakaian bf dia. :D
  • Orang laki bosan tak kalau jumpa gf dia hari-hari?

Rasanya itu je la kot nak tanya dulu skarang ni. Nak buat survey skit. :D

2 comments

  1. 1. hehe syg orait je, sebab syg tak kesah hehe.. ikut je la.. sebab dah tau n expect mesti kalo perempuan ni tak bleh lari dari barang2 kecantikan..

    2. hehe, mestila suka.. syg mesti suka bb melawa hehe.. lain la kalo yg geng monyet tu.. mesti dengki punya la hehe..

    3. hehe try ubah camne tu? selalunya lelaki ni ikutkan je kalo gf dier nak suruh pakai camne.. sebab lelaki dier tak kesah pakai baju ape pun kalo kluar hehe..

    4. jumpa gf tiap2 hari? ala selambe la.. kang kalo tak jumpa kang boring jugak duduk kat rumah jer hehe..

    ReplyDelete
  2. Hehe. :) mana nak tau makin lama dok main makeup sebenarnya bukan makin lawa pun, makin buruk...hehe.

    ReplyDelete