Wednesday, May 11, 2011

Living like..

…The Gossip Girl Casts.

Yeah. Hari Jumaat lepas, aku and my officemates tido hotel. Kat Kuala Lumpur. Yes. Tido hotel kat KL. Haha. Sounds pelik kan? Tido kat The Ritz Carlton,Kuala Lumpur. Selalunya aku dtg hotel ni untuk events/campaign je. Kali ni, siap tido lagi kat situ! Aku tak tau nak describe macam mana bilik hotel budak lelaki tapi bilik hotel untuk the girls sungguh heaven! (sampai aku kena cerita kat sini sebab takut aku lupa benda ni pernah terjadi dalam hidup aku) Seriously I feel like anak raja time tu. haha. ;p No kidding. Jakun pun ada lah. Sebab all the girls tido in one suite at RC residences. :)

I did not manage to take pictures of our suite but seriously I tell you, memang breathtaking (sekali lagi jakun) habis! Rasa macam Blair Waldrof plak kan~ HAHAHA. btw, suite tu ada 3 rooms. One master bedroom, one 2 single bed room and one 1 single bed room. And the toilets tak salah aku ada 5 kot, 3 attached dengan rooms dia, 1 at dapur and 1 at hall. Seriously I tell you, kalau aku ada masa nak kira electric port dia memang aku buat. Serious besar suite ni! More like an apartment but high end apartment. Ada TV 40 inch but the channels sucks! BOO!

I slept inside the 2 single bed room tu. Seriously, I tell you senang nak tido and senang nak bangun (coz we have to wake up at 5:30am untuk mandi and siap2). Rasa best sangat duduk ramai2 macam tu. I don’t know why but I feel like we are one family. Rasa syok mengendap orang (and toilets!) kat hotel depan tu, WESTIN. haha. ;p

Seriously one of the sweetest memories ever! <3

DSC01408

* The suite punya living room and dining area look similar like this *

* picture credits to : http://www.sharonpakir.com/2010/11/12/luxury-how-i-love-thee/sony-dsc-19/ *

p/s: I did tried checking on the price for this room and memang terkejut gila bila tengok price dia and seriously tak mampu dah lepas ni if nak pergi. T.T

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017