Monday, June 13, 2011

Ada susah, tak ada pun susah..

Herm. Korang mesti dah perasan kan layout blog aku dah bertukar. And aku dah malas nak buat tulisan color2 tu lagi sebab nampak macam serabut plak. So aku kembali ke layout simple, yang ada 2 column je. Satu untuk segala iklan and satu lagi utk post je. So kiranya post aku dah jadi besar and senang nak baca. Gambar pun aku set bagi besar. So boleh la korang tatap dengan penuh gaya nya. :P

Well, aku bukan nak cakap pasal blog aku ni. aku nak cakap pasal benda baru yang ada kat blog aku ni. Linkwithin tu. Aku setiap kali tengok je entry2 yang dalam Linkwithin tu mesti aku click and baca. Ada beberapa entry aku tulis pasal kawan-kawan aku yang lepas,bila aku baca balik aku jadi macam rindu kat derang. Walaupun ternyata derang mmg takkan rindu aku lah. Bukan ape, aku just rindu kenangan bersama derang tu je. :) Yeah, one of kenangan yang memang aku tak boleh nak padamkan. Walaupun aku hilang akal sebab accident ke ape ke, bila aku baca balik confirm aku ingat. Sebab itu adalah antara kenangan manis aku dengan mereka.

So, kalau korang nak tengok ape aku buat dalam masa 2-3 tahun lepas, korang tengok la kat Linkwithin tu..yg ada ‘Anda Mungkin Meminati..’ Aku tak habis explore lagi. haha. ;p

Kthxbai.

Post a Comment