Monday, June 13, 2011

Serius tak sabar nak..

Hai geng. Aku serius tak sabar nak bercuti. Serius tak sabar nak kawin! Serius tak sabar nak marah budak-budak yang tak sedar diri. :P Serius tak sabar nak tengok ape akan terjadi kat orang yang selalu bajet power. Serius tak sabar nak tengok diri aku dalam masa 5 tahun lagi. Boleh ke aku hidup 5 tahun lagi? InsyaAllah kalau Allah panjangkan umur aku. :)

Aku tahu,memang hampir 80% kawan aku kata aku ni gila,biol,bengong,jahat,minah puk*,pant*t,fu*k u lah Anfaal/Dee, bajet power, bajet cun,bajet hot dan banyak lagi yang lain. Tapi.. ADA AKU KESAH? Seriusly, memang aku jahat. Itu aku tak nafikan. Tapi, sejahat-jahat aku pun, aku tunjuk perangai aku yang benar dan sebenar-benarnya! Aku tak hipokrit and orang boleh tau aku ni mulut lantang/jalang. Seriusly, aku sedar. :)

Oh yer, berbalik kepada serius tak sabar nak punya topik. Aku serius tak sabar nak buat satu perkara ni, yang memang aku menyusahkan SEMUA orang yang kenal aku. :) Sebabnya, it’s time for R.E.V.E.N.G.E. So kalau korang nak kawan dengan aku, jaga-jaga lah. Aku kaki revenge tau. Aku kasi warning siap-siap. Tq. :)

Orang selalu cakap, apesal tulis pasal keburukkan diri sendiri? Nakkan simpati dari orang ke? Oh. Sorry. Aku tak perlukan simpati dari siapa2 kalau aku tulis entry macam ni. Tapi kalau korang nak rasa ‘simpati’ kat aku belakang-belakang, senyap-senyap silakan. Aku tak halang. Cuma, aku segan orang simpati kat orang yang tak layak macam aku ni. :)

p/s: Suka tak blog aku yang baru ni? Aku suka. Korang? :)

Taa.

Post a Comment