Tuesday, August 2, 2011

Budak hot dan cun (katanya lah)

Korang rasa betul ke benda2 macam ni :

“Budak-budak pmpuan kat Subang semua hot gila dowh!”

“Budak-budak Sekolah Sri Aman cun bai!” (my bf’s fact)

“Budak-budak Sunway semua dressup cun je”

“Budak-budak masscomm KDU semua hot! Yang laki2 pun!”

“Sape belajar kat Taylors mesti semua cantik2 and dressup power je”

Korang rasa lah kenapa trend mcm ni terjadi? Adakah disebabkan ada sorang ketua dan dia lah yang buat trend tu dulu baru semua orang follow. Ye ke macam tu?

Aku dulu study university. Tapi aku pernah lah masuk KDU skali dua sebab teman Irfan buat exam dulu. Time tu, aku tgk budak-budak KDU pakai shorts je g kelas. HAHA. Seriously macam tak ada rules plak kat sini. Kat university dulu mmg takkan ada orang pakai lah kot. Sebab my university tu panas&sejuk. Panas kat luar, terik sangat, and then sejuk kat dalam college. Haha. So sape pakai shorts tu memang tak sesuai lah kan. Siap ada yang pakai jacket macam kat luar negara tu, trench coat. :)

Tapi lah, ape maksud cun,hot dsbnya ni? Aku rasa dulu aku pernah tulis blog pasal benda cun & hot ni. Sapa hot? Sapa not? & Teori Aku

Dulu ex bf aku tak hot pun. HAHA. Tapi ex gf Irfan semua hot dan cun. Bak kata orang lah kot. :P

So, ape pendapat korang tentang klasifikasi yg kat atas tu. Takkan budak skolah Sri Aman je yang cun? Budak sekolah SMKMenjalara tak cun ke? Dah tu budak Sunway je ke yang reti dressup? Budak lain tak reti ke? Kenapa mesti budak Masscomm KDU je yang hot? Budak masscomm UITM tak hot ke? :)

Ape pendapat korang?

2 comments

  1. Hai selamat berpuasa dan selamat berbuka..amy singgah dan follow belog nie , jom ke belog amy..

    happy blogging..

    ReplyDelete
  2. Thanks Amy! :)

    I will follow youuu~ hehe. :)

    Rajin2 lah singgah lagi.

    ReplyDelete