Sunday, August 14, 2011

Buka puasa bersama Erry & anak2 yatim (artis lain pun ada)

Semalam, me and Irfan pergi ke jalan Masjid India, sebab ada event buka puasa bersama Erry Putra and also some other artists lain with anak-anak yatim. Irfan dtg amik aku dalam pkl 2:30pm, ke pejabat post untuk amik Post Laju then terus ke arah KL. Di sebabkan Jalan Masjid India tu memang lah tumpuan utama orang nak beli baju raya and all, memang jammed nak dekat sejam je nak sampai kat hotel tu. Dah pulak we all salah jalan, ada jalan senang tak nak guna kan. lolx. ;p Sebab ingatkan dia depan2 dengan SOGO sana. Rupanya boleh je masuk ikut Jalan Masjid India dan memang kena ikut jalan tu pun. ;p Nasib baik lah ktorang keluar awal, boleh la cari parking.

Nak cari parking pun satu hal. Dah la jalan yg sepatutnya lalu, DBKL tutup. So banyak lencongan2 lah. Nasib baik last2 we all parking kat Maytowe Hotel. Betul2 kat belakang Starpoint Hotel tu. So, jalan kaki je lah. Dah sampai pun awal dalam pkl 4:30pm mcm tu, ktorang pun jalan-jalan la kat Jalan Masjid India tu. Cari2 ape yg ada, yg menarik2 kat situ. :) Masuk MYDIN, beli bedak dgn cologne kecik2! SGT CUTE OKAY! :) Then keluar je Mydin, terus hujan lebat! Ktorang yang tak ada payung ni, terpaksa berteduh depan Mydin tu. Jam plak dah pkl 5:45pm dah. Then aku suggest kat Irfan, pi beli la payung kat dalam Mydin ni. So, Irfan beli payung, ktorang ke gerai biskut raya 3 utk RM12! Aku beli la 3 bekas. Sebab tengok macam sedap2 je! Biskut raya ala-ala kampung mcm tu. I like! Tak de la fancy2 sangat. Simple je. :) Then, lepas beli tu terus pegi kat kereta, tukar baju semua and then pergi la kat Starpoint Hotel.

Time ktorang dtg, tak ramai lagi yg ada. Ada satu group tu je la baru datang jugak kot, ada 3 orang. Peminat Erry agaknya. ;) Lepas tu, tunggu punya tunggu, baru la sorang-sorang datang. :)

Antara artis yg ada : Erry Putra, Shajiry, Puteri Marshanda, Zain Saidin, Mohd Mentor, Aaron Aziz, Azza Elite, Iwan AF9, Fateen (chichi) Nora Elena,Iqram Dinzly,Glen (chinese singer) dan ramai la lagi yg aku rasa aku tak berapa nak kenal. Yg ni pun ada aku google nak tau nama betul derang. Hihi. ;p

Bila dah start berbuka tu, semua orang pun makan buka. :) Lepas tu ada lah macam games, persembahan from the artist and cabutan bertuah.

So kat bawah ni antara gambar2 yang diambil semalam. :)

004

* Jam gila gila! *

006

* Erry with his signature pose *

009

* Kelly, Azza Elite, Zain Saidin & Erry Putra *

012

* Kelly, Fateen & Aaron Aziz *

014

* Syg & Iqram Dinzly *

015

* Poster nyer *

016

* Me & Akmal ; long lost friend *

017

* Syg & Aaron Aziz *

021

* Erry & Fateen nyanyi lagu Berubah *

022

* Me & Puteri Marshanda *

Post a Comment