Thursday, August 18, 2011

it’s complicated lah, in a relationship lah..

Korang pernah tak ada rakan baik yang skejap okay skejap tak dgn relationship derang. I mean, the guy terlalu playboy or the girl yg terlalu flirting lebih? Aku dulu ada lah. Skarang ni tak ada kot. aha. ;p semua kawan2 aku baik2 belaka skang. Semua dah matang dah. Dah boleh buat kawin dah pun. haha. ;p

Well, aku selalu nampak sorang ni dia ni dulu in a relationship, kat wall facebook dia punya lah I love you you love me semua. Lepas 2,3 hari mcm tu, dah pulak it’s complicated. And couple dia tu pun dah tak de pulak nak comment2 dah. Then, tgk2 pulak ada orang baru dah comment I love you, do you like me, you ni gedisx lah and what so ever. Lepas tu duduk tak duduk tiba2 dah in a relationship dengan orang baru ni. Aku cakap dalam hati je mesti dia ni tah 5 hari je la maximun boleh tahan. Skali tengok-tengok yang ni okay la dalam 3 minggu. Lepas tu break up jadi ‘single’ balik.

Ape masalah orang macam ni sebenarnya? Tak tau nak jaga hati orang ke or tak tau nak keep up in a relationship? :)

P/s: orang ni memang wujud dan ada dalam friendlist Facebook aku. Yeah, imma stalker too baybeh! ;p

Post a Comment