Wednesday, August 3, 2011

Kes Aimie Harmelia & Khairul Fahmi tak habis lagi?

Okay, tadi baru baca kat blog Beautifulnara pasal kes putus tunang antara Aimie Harmelia dan KFCM ni. Okay, this is my interpretation je lah. Bukan ada ape-ape pun and I tak kenal pun KFCM secara personal or even Aimie Harmelia.

First of all, aku macam pelik. Kenapa KFCM perlu buat macam tu? I mean, yes, walaupun kau mmg anggap si Dahlia tu hanya sebagai adik angkat or what-so-ever, tapi kenapa, kenapa pergi jumpa dia? Orang memang akan buat macam2 cerita pasal benda macam ni. Lagi2 kalau jumpa perempuan lain yang HOT & SEKSI dari tunang kau sendiri dan jumpa TANPA tunang kau. Aku faham perasaan Elia. Seriously faham. One thing lah, dia kata Dahlia ni orang sekampung dia. Tapi dari segi pemakaian Dahlia ni aku tengok dah macam lama tak duduk kat kampung je. Baju bukan main lagi. Aku pun takkan pakai macam tu. Adakah Dahlia pun nak mencari PUBLISITI MURAHAN? Dia dah tau, KFCM dah bertunang, tapi dengan tak malu dan segannya dia jumpa jugak KFCM ni berdua-duaan (okay,bab ni aku kurang pasti sahih ke tak derang jumpa dua-dua orang sama2. itu ape yang aku baca through blog blog), apesal dia buat macam tu? PUBLISITI MURAHAN? Maybe. Kalau aku lah, serapat mana pun aku dengan orang tu, tak kisah lah abg angkat ke adik angkat ke once dia dah kawin, aku tak de nak rapat dengan dia lagi lah. Kalau ye pun nak contact, aku mintak dia introduce kan aku kat tunang dia or kat bini dia or sape2. Tak de masa aku nak org panggil aku perempuan menggatal or perempuan perampas or what ever. Kalau ye pun, bawak Elia skali jumpa Dahlia Teck ni. Jumpa depan-depan.

image_thumb[6]

* Tengok lah baju si Dahlia Teck ni. Macam ni ke orang Kelantan berpakaian? Mak ayah dia tak marah ke bila nampak dia pakai baju mcm ni? Musykil je :P *

Lagi satu aku pelik, kalau betul lah ni adik angkat KFCM, kenapa tak pernah pun kita nampak Elia berbaik-baik dengan Dahlia? Kalau betul, mesti dah ada gambar Elia & Dahlia bersama-sama. Then mesti Elia dan Dahlia akan click punya lah! I know because, I just know.

Okay, pasal Elia tak nak berbincang tu, aku faham sangat kenapa. Sebab DIA TAK NAK KEHILANGAN KFCM! Dia takut, kalau bincang nanti akan macam-macam keluar. So dia nak keadaan menjadi reda dulu baru nak bincang. So, KFCM, lain kali faham lah orang perempuan. Baca banyak body language dia semua dan fahmi dia. Jangan setiap benda nak ada orang bagitau macam mana nak buat and all. Fahami hati dia. Setiap benda yang kau buat, kena ingat ape consequences dia. Kenapa lah perempuan lagi bijak dari laki? Hmm.

To Aimie Harmelia ;

I dedicate this song to you for you to dedicate to KFCM. Truly for you.

Post a Comment