Sunday, August 7, 2011

My WONDERFUL 25th birthday!

Okay, yesterday 6th August was my birthday. :) Susah plak birthday bulan puasa ni sebab macam tak tau nak buat ape and nak pergi mana. But Irfan datang around 12pm macam tu. Malam tu, pkl 12am Irfan Facetime with me. Hehe. :) But I have not take any pictures sebab muka serabai gila kot time tu. Masa buat Facetime tu, rasa macam dia kat London and me kat Kuala Lumpur. lolx. Konon2 jauh lah.Haha. ;p

Well, mula2 bangun je dapat card from my mum and the presents are some money. Hehe. :D Well, I think that is the easiest gift a mom could give. Then, cuci cage hamster dulu sebab itulah routine hari sabtu pun. :) After that, siap-siap utk keluar lah. Irfan pun datang then jumpstart kereta wira dulu sebab dah lama tak start so dia jadi mcm tak boleh nak start. :) After that, Irfan bagi card and then the present! :) It was long and heavy. I have no idea what the hell is he buying for me.

IMG_7090

IMG_7094

013

Then, we went to PKNS Shah Alam, nak cari telekung je sebenarnya. Sampai sana je, parking dalam PKNS mmg tak de dah lah. So kena parking kat kawasan parking sebelah PKNS tu. Nak kena lintas plak kalau nak ke PKNS. Lagi bagus kalau dia buat jejanstas yg ada escalator tu. :) Tak de lah bahaya sangat sebab ada family yang ada budak2 kecik semua lintas2 kat situ. Even student UiTM pun selalu lintas jalan kat situ sebab nak tunggu bas kan? :) So, sampai je kat PKNS, nampak ada org jual telekung RM45. Kain cotton. ME LIKEY! Tapi jalan2 dulu, tak beli lagi. Mana tau kot2 ada yang cantik lagi kat dalam ke. ;p Then, terlalu sesakkkkkkkkkk sangat kat dalam tu, ktorang pun pening kepala dan PANAS so beli lah telekung RM45 tu. Then beli lotion mustajap halia extra HOT. I love that lotion so much. Alah, yang Nora Danish pakai tu. ;p

Lepas PKNS, Irfan kata nak go butik Buttonmybuttons untuk beli baju kurung kat situ. It has been my dream nak beli one baju kurung kat situ. Since I have their membership and it is my birthday month, I have 25% discounts on all of the items inside the boutique! YAYness!!! :) So, I bought 1 baju kuruang and a pair of Kinky Shoe by Shahida Shariff still have 25% on the shoe as well! :) Loveliness~

IMG_7093

After my raya shopping has done, ktorang ke Pavilion sebab nak pergi SEPHORA. Masa tu around 4pm kot sampai kat Pavilion. Sampai je fikir nak makan buka kat mana sambil buat Fish Spa kat Kenko. Dah lama gila tak pergi Kenko. So on that day, kena pergi jugak since it’s my birthday! haha. :P Well, macam biasa lah, Irfan tak tahan dengan geli dia masa mula2 masuk kaki tu. Lepas tu dah okay la skit2. Tapi since dah masuk kaki kat ikan kecik, lepas tu kat kolam ikan besar plak.Time tu mmg sakit la sebab ikan besar dia gigit2. haha. Tapi mmg lepas tu kaki rasa licin je la. :P

016017020022029023

Lepas ke Kenko, ktorang terus ke SEPHORA. Kat situ, me just beli Soap&Glory punya items je lah. Sebab, memang addicted sangat dengan line tu. :) Lepas SEPHORA, ktorang ke kereta hantar barang and then naik ke Tokyo Street kat Level 6 Pavilion. :) Jalan-jalan la dalam Pavilion tu sampai lah berbuka kat Tony Roma’s. :)

030P8060116P8060121P8060122P8060123P8060125

Lepas berbuka, Irfan akan ke Rasta. Saja2 lepak2. :P Hehe. Sebab ktorang jarang lepak malam2. So kali ni je lah yang boleh pun. :) So, dalam pkl 9:15, sampai rumah, dah siap mandi semua, testing lah hadiah yg Irfan bagi. I LOVE IT SOOO MUCH! Oh ye, ada sesuatu yang lawak pasal hadiah ni. Aku bukak je wrapper, nampak ada tanda harga kat kotak dia. HIHI. So tak surprise lagi la. :P

IMG00751-20110806-2329

Anyway, thank you so much tak terhingga to all who wished me happy birthday. Kat TWITTER, FACEBOOK and also BBM! :) Seriously, I read all of your wishes and personally replied to it. :) <3

2 comments