Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Assalamualaikum wbt,

Sangat sedih bila Ramadhan dah sampai ke penghujungnya. Tahun depan, kalau panjang umur, berjumpa lagi dengan bulan Ramadhan. InsyaAllah.

Saya, Anfaal Dhiyana Mohd Ridhuan ingin mengucapkan

‘SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN’

‘SELAMAT HARI MERDEKA, MALAYSIA!’

Buat semua pembaca setia blog saya, kawan-kawan saya,rakan twitter dan Facebook serta rakan sekerja saya.

Balik kampung berhati-hati drive tu. Biar lambat asalkan selamat. Jangan laju sangat bawak kereta tu ye khasnya kepada ‘Mohd Ariff Irfan Ehsan’. :)

Saya sayang anda semua sangat sangat!

P/S : Baju raya korang berapa pasang? Nanti jangan lupa tayang2 skit gambar. Hehe. Walaupun tak rasa macam nak raya pun tahun ni tapi baju raya saya sebenarnya ada 4 pasang, kasut raya ada 3 pasang. ;p Satu bf saya belikan dgn baik hatinya.

016

Post a Comment