Thursday, September 29, 2011

On leave!

Hello guys! Harini saya cuti! hehe. :)) Sebab dah 10 hari bekerja straight tanpa cuti. So, harini boss bagi exception. hehe. Well, mak dah pesan macam2 dah on my trip to Langkawi next week! It’s next week!! Still cant believe yang ktorang nak pegi ke Langkawi minggu depan! haha. Sebab masa beli tiket tu, awal bulan 7 haritu. So rasa macam lagi 3 bulan je nak pegi time tu. Now, lagi seminggu je nak pergi. :)) Seriously, masa berjalan sgt cepat. Lagi2 time bulan Ramadhan tu. At least, bulan Syawal ni tak de lah rasa cepat sangat. :))

Well, harini tak ada plan lagi. Maybe ke Seri Kembangan nak hantar daging dendeng kat sedara petang nanti. And then tak tau lah nak ke mana. Tgk je lah mana hala tuju nanti. Pegi amik gambar pun best jugak kan? hehe. :)) Maklumlah, dah ada kamera serba canggih skarang, semua benda pun rasa nak amik gambar. hehe.

So, I am still tak percaya I have my own domain. (noob kan! haha) well, have fun guys!

*glup.esok ada presentation ape tah kat depan chairman.sgt gugup okay!*

xoxo,

Anfaal.

DSC00686

* me today *

Post a Comment