Tuesday, November 29, 2011

IPHONE Hello Kitty Case

YAY!! Happiest day in my LIFE! Malam semalam tak dapat tidur sebab risau pagi ni punya meeting, but then again I still believe my instinct sebab kalau I risau sangat (risau yang tak dibuat-buat ye. datang secara naturally and susah nak fikir benda lain selain satu masalah tu je) memang sebenarnya tak ada ape yang akan terjadi. Alhamdulillah, meeting tadi pun okay. Tak ada masalah sangat. One more thing tak boleh tido sebab minum Ice Blended Mocha kat Absolutely THAI at IPC. haha

So, balik tadi dapat satu package dari Hong Kong. Seriously, I dah memang lupa tentang kewujudan website Case2Case ni. Sebenarnya, last few days I log into my HLB account. Nak check Credit Card tengok baki ada berapa and so forth. Yes, saya selalu check CC balance saya. Takut ada org mempermainkan plak kan. Hehe. :) Tiba2 ada satu amount yang sebenarnya tau amount tu memang saya ada beli something tapi tak ingat ape benda. But then, nak call HLB tapi asik lupa je. Last2, tak call pun.

DSC01741

So, item yang saya beli kat Case2Case tu is actually an iPhone4 silicon case. Hello Kitty punya la! :) Since dapat tau that site, terus beli sebenarnya. Dalam 2 weeks ago kot. haha. Sebab tu lah lupa. Then, derang pun tak ada hantar email ape2. Just kena log in dalam account website case2case tu sendiri kot baru boleh tengok ape jadi dengan barang yang kita order tu.

DSC01740

Casing ni ada macam-macam color sebenarnya. Merah, Pink, Light Pink and Hitam. I choosed black for my iPhone sebab my phone ni pun dah warna hitam. Konon nak bagi sedondon lah kan? :) Kalau iPhone putih, lawa lagi warna merah! Cute! Satu casing ni harga dia USD $21.99, so korang kira la sendiri berapa RM duit kita. Free shipping! :)

DSC01737

DSC01738

DSC01739

Cute kan? :)

Post a Comment