Friday, November 25, 2011

Menghilang..

Dah lama rasanya tak buat entry baru kat blog ni kan? Tak ingat last entry bila. Minggu ni kot jugak kan? :) Tak pe lah, lastly aku nak cakap, minggu ni memang busy as hell. Not busy kerja, kerja tak seberapa busy sangat. It’s an everyday work, continually work. Like, everyday buat kerja yang sama. But then again, I am happy as the work that im doing is currently good enough. Boleh lah kan nak hidup and then shopping sana sini.

Well, it’s nearly end of November already and meaning that kenduri kendara is all around. Memang ramai kenduri skarang ni. Even my cousin pun kenduri next week jugak. But I just don’t  want to talk about kenduri dulu for now. Just this week alone, ada dua perlawanan bola sepak Malaysia team. Satu untuk Sukan SEA which was lawan Indonesia, satu lagi untuk Sukan Kelayakkan Olimpik  Malaysia vs Indonesia.

Dua dua pun aku tengok. Tapi yang paling epic skali masa suka SEA tu lah. Tengok kat Rasta TTDI. Seriously, menakutkan. Indonesia goal satu je terus pelayan2 kat Rasta tu syok gila nak mampos. Haha. Siap boleh boo kat kita2 yang ramai ni.lol.tak takut ke bang? buatnya semua baham korang kang baru tau. Cari rezeki kat Malaysia pun nak kecoh2 lagi. haha. Lepas tu, Malaysia goal pulak. Satu Rasta tu kabut gila! haha. Semua seronok sakan. Bila dah masa tambahan 30mins tu, tak ada goal jugak. Then sampai je penalti, memang menyakitkan hati lah kan. Haha. Gila berdebar kot time tu! Tengok je la video kat bawah ni.

Post a Comment