Sunday, January 8, 2012

Stiky Note–Anlene Concentrate

Hello Kawan kawan/readers blog dan juga rakan-rakan media cyber! Harini Anfaal nak mempromotekan satu produk yang best skali iaitu………
SUSU ANLENE! haha
Produk yang memang sangat best kalau minum. Bukan saja best, sedap dan menyihatkan! (seperti yang di warwar kan dalam TV,surat khabar,majalah,billboard dan macam-macam lagi! Anfaal baru nak start minum susu balik sebab rasa macam diri ni dah ‘tua’. Opss! Hehe. Menjaga kesihatan sebelum terlambat lah kan. :)
Masa nak beli susu ni pun punya lah fikir 2,3 kali! Haha.
 
Syg, bb nak beli susu ni lah. Nak minum susu skarang. Nak beli yang bancuh ke kotak ni?
 
………………(blur)
 
Okay lah amik yg kotak lah. Sebab yg bancuh tak de bekas. hehe
 
So beli yang kotak je. Dalam satu kotak tu ada 4 kotak susu. Comel2 je susu dia. Hehe. Harga boleh tahan jugak mahal. Nak dekat RM7 macam tu. Beli kat kedai Speedmart99 je.
Rasa susu dia sedap! Tak tau lah kat mana concentrate dia tu sebab tak de lah pekat mana pun susu dia. Rasa macam susu coklat dutch lady je. haha.
Try lah. Sesuai untuk orang umur 19 tahun – 50 tahun kot rasanya. Kalau rasa-rasa tak lalu nak minum yang susu putih, beli yang coklat. Saya beli perisa coklat je. Hehe. Tapi lepas ni nak try jugak beli susu putih dia. :) Dari information kat kotak dia tu, dia kata susu Anlene ni ada 4X kalsium dari susu biasa yang kita dok minum tu. So harap2 betul lah ye. Tolong jaga tulang-tulang ku wahai susu Anlene. hehe.
 
086
 
088
 
089
 
090

Post a Comment