Monday, January 9, 2012

Casing iPhone 4

Sekarang, aku macam addictive skit asik beli casing untuk iPhone 4 aku je. Haha. Sekarang aku pakai casing Hello Kitty but since aku beli casing Rabito the other day, rasa macam best gila pulak casing ni. Boleh diri, boleh mengiring. Syok nya! Ekor dia tu lah yang boleh buatkan dia diri ke ape ke. Best! Lepas tu, ekor dia tu jugak untuk cuci screen (kononnya).

Aku beli casing ni RM20 je. Kat Subang SS15. ;) Harga sebenar RM23 tapi dia bagi diskaun. Color yang aku beli transparent pink. Hehe. Suka pulak kan. Sebab iPhone aku warna hitam. So macam tak lawa kalau pakai warna lain2. Hehe. Yang aku suka, pink, merah. Itu je yang aku rasa sesuai kat iPhone aku. :)

Suka nya! Lepas ni nak cari casing lain pulak. ;p

bunny-rabito-rabbit-rubber-skin-case-for-iphone-4-4g-a47e6

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017