Wednesday, January 18, 2012

Happy Happy Yay!

Yay! Finally all the things that I bought online dah sampai! Sangat happy okay! And my ikan dapat rumah baru lagi besar. So that he could swim. Kalau tak, he’s like bored, tak tau nak berenang ke mana. :) So thanks to Google, I hope I am doing it right for my fish. Kalau dia dia sugul je, macam tgh nak tunggu sesuatu. At least semalam dia berenang. So I need to buy the Ammonia check tu. Rasanya nak kena check ammonia berapa banyak dalam air takut terlebih ammonia. As far as I know, my fish is turning to be okay little by little.

So, I do not want to list down all the things that I bought online (Sebab segan!) but there are few things that I am so looking forward to arrive like my iPad Hello Kitty cover, my Sigma brush and my Naked2 Palette. Because all of that costs like above RM100. HAHA. So, takut lah kalau tak sampai nanti aku jugak yang rugi. Sebenarnya, beli online ni pun ada risks dia yang tersendiri. We just need to buy from the ones yang orang lain percaya, yang banyak comment positive from all over the world. Walaupun orang tu dipercayai, tapi takut tersekat kat kastam kita pulak kan? Tu yang susah tu.

Now, I can breathe easily sebab semua barang dah selamat sampai kat tangan. Sangat happy! Do not forgot to read about the Naked2 Palette soon on my blog. :)

And yes, semalam Irfan and I went for a jogging kat Taman Kiara TTDI. Dah lama tak jogging so skali skala okay la jugak kalau jogging kan. Lepas jogging minum pulak air Soya kat depan gate taman tu. Hehe. :) Well, we need more activities like that. Maybe nak pergi cycling soon jugak kat Bukit Cerakah. :)
Oh ya, to all Doraemon fans, nanti korang boleh lah pergi melawat ke Genting Highland. Tiket nak masuk harga RM35 untuk adult.
Doraemon2012-Poster2
*Click on the picture for larger view*

Best kan kan kan? Rasa macam nak pegi kan kan kan? Aku memang serious nak pegi!

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017