Thursday, February 16, 2012

Been busy..

Hey guys,

Yeah I think dah lama sangat I tak update my blog. Rasa macam tak ada ape nak diupdatekan. :( Tapi,still want to type something. Lately, life has been so hectic for me. So hectic and at the same time, so tense. I do not know if there is any happiness anymore. But then, when I get back home, play with my cats, then I realize that somehow, life is good. :)

Well, macam mana dengan life you all? Ada yang berjalan jalan kan? Since bulan 2 ni penuh dengan cuti je. hihi. Yeah, I admit. I have some good holidays as well with my parents. If korang baca my past entry, you’ll know that I have been to Langkawi. I have several videos that I want to show to you guys. :)

 

 

Hehe. Ada 4 videos sebenarnya aku record tapi tunjuk yg dua ni dulu la ye. :) Yes, aku ada buat YouTube account (perasan famous) tapi tak de la ramai viewers pun. Sebab malas nak sebar2kan kat orang. Lagipun, tak interesting mana sangat pun channel aku. So, just for your views je lah video dua ni ye. :)

Satu video kat Makam Mahsuri. Sebut pasal Makam Mahsuri ni, dulu masa aku kecik2, parents aku memang dah bawak aku pergi Langkawi. So boleh dikatakan, since aku umur 9 tahun aku dah jejak kaki kat sana. Time tu, tidor hotel Grand Continental. :) Aku dapat paru-paru berair pun sebab berendam (menyelam sebenarnya) kat hotel tu punya swimming pool. :p Okay, sambung pasal Makam Mahsuri…aku dulu ingatkan tempat tu ada lah Mahkamah. haha. Sebabnya…. sebutan dia tu macam mahkamah.. MAKAMAH SURI. haha. Naif nya la.Bila dah besar sikit, baca signboard, baru tau sebenarnya Makam Mahsuri. And time tu,aku tak tau pun makam tu ape. Aku ingat makam tu macam Tugu Negara. hehe.

Well, ape perancangan korang untuk bulan yang akan datang? Aku ada je perancangan. hihi. Kali ni memang perancangan gila punya lah! tunggu dah lihat~ :D

Post a Comment