Saturday, February 4, 2012

Kalau nak..

 

Entry ini untuk orang yang kena block dengan aku dalan twitter.

Kalau nak ko kena unblock balik, sila tulis karangan sepanjang 360 patah perkataan, kenapa aku patut unblock ko balik ye.

Tulis lah kat email ke,blog ke mana2 ko nak lepas tu tag aku ke or email aku ke or respond kat entry ni ke supaya aku boleh baca apa ko tulis.

Tapi kalau ko tak nak pun tak pe. Aku tak ada hal.

^_^Y

Ciao!

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017