Thursday, March 22, 2012

He lives in you.

I love this song. It was actually from The Lion King Musical Theater that I saw last year with my office mates.

 

Lyrics :

Night and the spirit of life calling mamela
And a voice just the fear of a child answers mamela

Ubu khosi bo khokho        [This is the throne of our ancestors]

We ndodana ye sizwe sonke    [Oh, son of the nation)]

Wait, there's no mountain too great
Hear the words and have faith
Have faith

He lives in you
He lives in me

He watches over
Everything we see
Into the water
Into the truth
In your reflection
He lives in you

He lives in you
He lives in me
He watches over
Everything we see
Into the water
Into the truth
In your reflection
He lives in you

He lives in you
He lives in you
He lives in you
He lives in you

He lives in you

He lives in me

He watches over
Everything we see
Into the water
Into the truth
In your reflection
He lives in you

He lives in you
He lives in me
He watches over
Everything we see
Into the water
Into the truth
In your reflection
He lives in you

Penat..

Aku penat berlakon jadi tegap. Aku penat berlakon jadi gagah. Sesungguhnya, aku hanya seorang perempuan. Aku tak boleh segagah lelaki. Tapi lelaki lah yang selalu nak aku jadi gagah. Wal hal aku hanya seorang perempuan. Aku penat. Aku penat jadi diri aku sendiri. Kadang-kadang aku rasa nak jadi orang laki-laki. Yang mana senang berkata-kata tak perlu berlapik dan menggunakan otak. Aku terinin nak hidup seperti lelaki yang mana kalau cakap sesuatu yang tak masuk dek akal pun masih boleh diterima masyarakat. Aku nak jadi laki-laki yang mana tak perlu buat apa-apa menggunakan emosi dan akal, hanya perlu gunakan apa yang ada pada masa itu.

Aku penat jadi perempuan yang macam aku. Sesungguhnya, aku rasa jadi laki-laki akan dapat lebih kepuasan dan nikmat. Macam mana aku tau? Sebab kalau orang laki-kali ada EGO, orang perempuan pun ada. Cuma, org perempuan bila adaEGO terus orang laki-laki kata macam-macam. Bila orang perempuan kata orang laki-laki kuat EGO, org laki-laki boleh buat tak tahu saja. Boleh buat seperti benda itu memang lumrah hidup seorang laki-laki. Oleh yang demikian, boleh lah juga orang perempuan ni marah dan bebel ke orang laki sebah itu pun lumrah kita juga kan,perempuan? Jangan pulak orang laki-laki nak pertikaikan benda itu.

Namun, dalam banyak banyak hal, aku masih bersyukur menjadi orang perempuan. Sebab nya : Sila Klik Sini

Wallahualam.

Wednesday, March 21, 2012

Wednesday

Yeah, it is already Wednesday. Hari Rabu lah hari yang aku paling excited skali. Sebab ape tak tau? :p Maybe sebab dia macam tengah-tengah kot. Rasa macam dah nak dekat dengan weekend dah. Seriously, this weekend memang best sebab ape tau. Sebab cuti! haha. Dah lama tak cuti time weekend.

I am actually planning for a getaway. Even satu hari pun jadi lah. Nak ada getaway to clear up my mind. Sejak dua menjak ni memang sangat stress. Dengan ada lagi client nak datang nanti, lagi lah penat. T_T Tak de cuti weekend, tak de happy2, tak de enjoy2. So, I need a vacay. Even pergi Genting Highland skali pun. I just need a vacay untuk release my mind out of the work things for a while. T_T

Ingatkan nak pergi Langkawi for a day. Tak payah tido sana. Just pergi pagi balik petang. Since Langkawi, I dah teroka satu pulau tu, so it seems like dah tak de tempat yang I tak pernah pergi kat Langkawi tu. Haha. :p

Check punya check, Airasia jugak paling murah. But, I think nak try MAS pulak this time. A little bie expensive but saja mengada. :p Nak naik kereta memang tak mampu la kalau satu hari.

Maybe it’ll happen, maybe not. Just wait and see!~

Thursday, March 15, 2012

I want …

Hehe. Well, it’s been ages!! I have no idea what to jot down inside my blog. Not that many things happen in life but then again, I was just having some fun with it. Out of the blue, I suddenly wanted a handycam/video cam. Not that out of the blue. I wanted a videocam since I think it is hard to record a makeup tutorial without a reflection of what we are actually doing. Currently, I recorded my videos using my TX-10 camera. Which I love the HD output of it. But then again, I think that I need a handycam, so I searched one inside Sony website. I trusted sony because I know, they produced better digital cameras than any brands. I’ve tried olympus and it sucks. LOL.

So, now I am eyeing on this SONY Handycam HDR CX-130. It is kinda pricey but I think for a HD videocam, it is not that expensive. I think it is kinda affordable. But still, I need to wait until it is sale time or when I have more money to buy this video cam. :))

The usual me, when I wanted to buy something, I usually will do searching and read reviews about it. Or maybe watch it inside YouTube. I think YouTube has been very helpful to me for the past 2 years now. :) It is easier to see the effects and review rather than reading about it.

sony_handycam_hdr_cx130

So, above are the handycam that I want to buy this year. Perhaps, maybe after raya. We will see how it goes.

Sony CX-130

Tuesday, March 6, 2012

Cutting my hair bangs..

I want to seriously cut my hair bangs right now. Seriously ugly looking! X_X I need my old hair bangs back! Oh come on Peek-a-Boo, I hope that you guys could seriously do my hair bangs perfectly this time! I do not want to cut my bangs without any pictures after this. Seriously, when I said side swept bangs, they could not understand. What kind of a saloon is that? Duh!

I am so going to use this picture as a reference. I just need the bangs. :)

side bangs