Wednesday, March 21, 2012

Wednesday

Yeah, it is already Wednesday. Hari Rabu lah hari yang aku paling excited skali. Sebab ape tak tau? :p Maybe sebab dia macam tengah-tengah kot. Rasa macam dah nak dekat dengan weekend dah. Seriously, this weekend memang best sebab ape tau. Sebab cuti! haha. Dah lama tak cuti time weekend.

I am actually planning for a getaway. Even satu hari pun jadi lah. Nak ada getaway to clear up my mind. Sejak dua menjak ni memang sangat stress. Dengan ada lagi client nak datang nanti, lagi lah penat. T_T Tak de cuti weekend, tak de happy2, tak de enjoy2. So, I need a vacay. Even pergi Genting Highland skali pun. I just need a vacay untuk release my mind out of the work things for a while. T_T

Ingatkan nak pergi Langkawi for a day. Tak payah tido sana. Just pergi pagi balik petang. Since Langkawi, I dah teroka satu pulau tu, so it seems like dah tak de tempat yang I tak pernah pergi kat Langkawi tu. Haha. :p

Check punya check, Airasia jugak paling murah. But, I think nak try MAS pulak this time. A little bie expensive but saja mengada. :p Nak naik kereta memang tak mampu la kalau satu hari.

Maybe it’ll happen, maybe not. Just wait and see!~

Post a Comment