Thursday, May 24, 2012

History

Aku baca balik entry blog aku yang lepas2. Yeah, banyak benda mengarut yang aku type. Tapi ada jugak yg tak kurang hebatnya. Cheh! :P And I’ve notice that aku banyak type dalam Bahasa Melayu dulu-dulu. So rasa macam agak weird pulak. haha. Tapi, anyhow, aku still mencari entry aku yang mana satu sampai ada orang boleh terasa diri sampai dia naik menyampah kat aku and aku pun lama-lama naik menyampah kat dia. Oh. Bukan kat dia saje, kat semua.

Well, sampai sekarang aku tak jumpa. Ntah la kan. Aku type tak semestinya tuju kat dia kan? Nak terasa sangat kenapa lah. Pelik2 manusia ni. Tapi tak pe, malas nak ungkit cerita lama. Biarlah dia pun bahagia kot ye dengan suami dia yang kaya raya tu. Harap2 solat di jaga la ye. Jangan suami kaya tapi solat kayap. hihi. eh terasa ke?

Yeah, sebenarnya entry ni tak de motif pun. Aku just saja nak sakitkan hati orang je. haha. aku tak tuju kan sapa-sapa, macam yg dia kata dulu. tapi mesti dia boleh tau kan aku tuju kat sapa. haha.

Post a Comment