Tuesday, July 31, 2012

Baju Raya!

Yeah, baru puasa hari ke 11 dah nak cakap pasal baju raya. Tapi, memang orang zaman sekarang suka beli baju awal-awal. Nak kaut stock katanya. Sebab nanti lambat2, stock dah tak ada.

So, tahun ni ramai lah yang akan pakai baju rekaan designer yang terkemuka. Macam Rizalman, Radzwan Radziwill & Jovian sebab baju derang di jual kat kedai-kedia biasa kat Malaysia ni.

As for me, aku masih tak tau nak beli baju raya warna ape, kat mana and fesyen ape. Kebaya ke, kurung ke, kebarung ke, kurung kedah ke..still blur. Haha. Maybe kena pergi tengok kat kedai baru beli. Tak boleh la just nak harapkan online je. Tah tah kat kedai lagi banyak choices. Cuma masalahnya nanti, nak kena bersesak je la. Tak pe, we’ll see. Aku rasa tak nak sesak, memang kena amik cuti satu hari pegi beli baju raya je. Cuti aku pun banyak lagi. Hehe. ;)

So, korang beli baju raya kat mana? Mari la story mory. :)

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017