Friday, August 24, 2012

Mcdonalds online order?

Siapa kata nak order mekdi skarang susah? Tak payah nak calling calling lagi dah. Now derang dah upgrade skit, dah buat online order. Alah, macam nak order kat Dominos pizza tu. But I think it is still in beta phase. Still testing testing lagi. So I pun testing testing la system dia. Hehe.

Baru kejap tadi, saya order GCB guna system baru mcD ni. Okay la, siap ada tracking lagi kononnya la. Tak tau la keberkesanan tracking system derang ni. Even Dominos Pizza pun aku tak berapa nak percaya sangat. :)

So, apa kata korang try tgk, kena register la macam biasa, then activatekan account korang and then start order! :)

ScreenShot072

Amacam? Ada suka? Perut dah lapar ni. Tak sabar nak omnom GCB ku! yay! :)

4 comments

  1. Macdonald's gave me badddddddd Diarrhea..No more Macd's..

    ReplyDelete
  2. LOl..TAWAu Mac'ds..Yeah cool..Charcoal pills..LOL

    ReplyDelete
  3. yeah..that famous charcoal pills..for food poisoning..haha. i have those pills as well.

    ReplyDelete