Sunday, October 21, 2012

Collagen Dust

Okay, lepas tengok Hanis Zalikha mempromote the Toujours Skin Collagen Dust kat blog, intsagram and perhaps twitter dia, I ought myself to ask her more about this product through FB. Then, I saw her instagram picture saying that if we all want to know more about this Toujours Skin Collagen dust product, should email to her right away and she’ll reply them :) So, I did.

I actually have no idea if I do need collagen or if it’s really really working for me. I’m afraid that it’ll be just another money wasting  for me. Maybe I’ll be trying one of those soon kot. Sebab tengok kulit Hanis and mak dia tu cantik sangat pulak. So, rasa jugak nak macam tu kan. Hehe.

If you want to know more about this Collagen Dust, ku akan bubuh link blog Hanis and korang boleh baca. Tak payah nak type 2,3 kali benda sama. ;)

http://inibelogsaya.blogspot.com/2011/09/beauty-must-have.html

P/S : since ramai pulak yang view my collagen dust entry ni, I think I nak edit sikit entry ni nak cerita pasal collagen dust tu. Kebaikannya la orang kata.

1. Untuk kulit cantik berseri seri!

2. Untuk kesihatan kuku. Kuku yang kuat!

3. Hilangkan garis kedut kedut kat tepi mata tu..

4. Mengurangkan sakit sendi

Personally, I have not yet tried this collagen sebab duit tak berapa nak memberangsangkan lagi. Maybe akan beli dalam masa terdekat ni lah. Tunggu semua benda settle down. If you guys wanna know, I will post out a BOTD entry right after I beli and will do a post mortem blog kononnya untuk kesan-kesan / efek collagen dust ni. Amacam? ;)

Happy reading!

Post a Comment