Monday, October 29, 2012

Nuffnang X !

Okayyyyy.. Finally after a few hours of learning and reading what is this Nuffnang X, I feel like I would want to subscribe for one too! Haha. since ada nuffnang account a loooong time ago, rasanya boleh je lah kot nak buat Nuffnang X pulak. I think it’s a like a place where all bloggers reunited. Macam Fesbook untuk bloggers sekalian alam kat dunia ni lah.

I got to know this Nuffnang X pun from Hanis Zalikha’s blog http://inibelogsaya.blogspot.com sebab saya nak comment kat one of her entries tu. And I have no idea why her commenting section tu lain. Ghupanya tengok-tengok dia pakai Nuffnang X punya conversation box. Ai pun nak jugak lah macam tu walaupun blog I mana ada orang nak comment pun. Hehe. Well, buat untuk saja-saja je. ;)

So mula lah dah buat and vertify blog (this is one important part, kot kot blog kita ada pulak orang lain vertifykan, naya hidup.tsk) and tampal coding kat sana sini baru lah dapat nak tahu ape itu Nuffnang X.

Oh ye, siap download apps dalam iPhone lagi nyah! haha. :p

Follow my nuffnang x account and blog here : ANFAALRIDHUAN

Post a Comment