Sunday, November 25, 2012

Sayang mereka

Tadi baru pergi Mahbub kat Damansara Damai, jumpa my lovely best friends. Yes. Best friends yang walaupun duduk dekat tapi masih jarang jumpa sebab masing-masing memang dah ada hidup masing-masing. Tak salahkan hidup sebab itu nyata. :) Pergi jumpa untuk makan breakfast dan nak amik kad kawin from the bride herself. Dah nak kawin my friend ku sorang ni. Seriously, tak percaya. Bukan tak percaya tu maksud ke arah negativ. Just I could not believe how fast time flies. Yes. Dulu main sama-sama, study sama-sama..gadoh pun pernah. Bukan tak pernah. So that’s why I call them my true friends. Seriously. Gadoh tak ingat dunia. Gadoh yang siap tulis dalam blog (akulah tu.hehe) lagi. Tapi tu lah, kalau kawan, it’s a a friend. NO. They were all my sisters. Gadoh pun masih bersama sampai skarang.

Eventhough semua dah ada kawan baru, dah jumpa orang baru dsbnya, but still masih tak pernah nak putus kawan. Kagum! Dah saya sayang derang dua. Sangat sangat. We sort of like grew up together. Same class, school and everything. Memang dah macam adik beradik jauh. Teringat zaman skolah rendah dulu, kecik2 lagi. Dengan cikgu Hasri ke Asri tah. Cikgu kedah tu. Then, masuk sekolah menengah..then universiti..then kerja..now one of us dah nak kawin. Happy sangat! It’s like, wow..we are now nearly 27 years old. Seriously dah tak remaja lagi. T_T But bila fikir balik, we just can’t change age and time. And some people say (Sometimes I do said it too.haha) age is just a number. Well, maybe right. Kalau yang boleh take positive lah. :) Kadang-kadang, aku pun tak boleh nak bayangkan ape aku akan jadi bila umur 30 tahun. Haha. Dah kawin ke? Ada rumah? Or kereta baru? Ada anak ke? anak kucing? Hahaha..well, we can’t predict can we? :) Stupid me. LOL

Well, what I can predict is that, we are all going to get married to the man we love, we are going to have kids, we are going to be happy. And yes, I know that. Tahu sangat lah. Maybe bunyik macam cliché tapi it’s true.

Ya, saya sebenarnya sangat sangat sayang mereka. :)

302326_10151007283884069_1540424312_n

Post a Comment